Bacaan
Hangat
Terkini
Viral

Dapat Upah 1200 Tolong Student Buat Kerja Sekolah Je, Gadis Ini Ajar Cara Buat Duit Tepi Guna "Snapask"

2 Feb 2018

Dalam keadaan ekonomi yang tidak menentu dan kos sara hidup yang tinggi, ramai melakukan kerja sampingan lain bagi menjana pendapatan tambahan. Namun pernahkan anda tahu, ada satu aplikasi yang boleh membantu anda menambah pendapatan dengan hanya membantu pelajar menyelesaikan soalan mengikut subjek yang tidak difahami. Menarik bukan?

Perkongsian daripada Nur Syazana Bakri melalui laman facebook boleh dijadikan panduan untuk anda. Gadis ini berjaya mendapat pendapatan sampingan lebih kurang RM 1200 dalam tempoh tiga minggu sahaja dengan hanya menjawab soalan daripada pelajar melalui aplikasi ini. Anda boleh memilih soalan mengikut kepakaran dan pembayaran akan dikreditkan terus ke akaun anda. Sangat berbaloi dan mudah untuk digunakan.

Untuk mendapatkan penjelasan yang lebih terperinci, jom kita ikuti perkongsian gadis ini seperti di bawah. Semoga bermanfaat untuk semua !

Yang mana menganggur, boleh lah cuba. Sebarkan rezeki, semoga bermanfaat. Insyallah.

It’s 1st of February. Finally cashing money out. RM1.2k in less than 3 weeks. This is incredibly insane. Guys, if you have at least an A in SPM, do apply this job. As a tutor on Snapask App.



If you guys are wondering what app is this, this is snapask. A tutoring app. This app is quite similar to grabcar. But unlike grabcar, this app doesn’t involve driver/rider. But it involves tutor/student instead. Available on play store and apple store.


Questions appear on our timeline. And we choose to answer only the questions we want. We can pick more than one question at a time. But make sure to entertain all of em multitaskingly. If you hv no idea how to solve the question leave it there. Don’t pick and just keep scrolling.


Similar to grabcar, snapask also gives free questions and promo codes to students once in a while. And tutors get rated by students, just like grabcar drivers get. “Please rate me 5 stars” also exists here. Lol. Trust me I don’t do such thing. But my brother does though.


Once you pick up the question there’s no turning back. Good news is there’s no time restrictions. Do as long as you want. Once you finish solving, snap and send the answer.


But the bad news is we’ll get rated. Students rate us after every session ends. If our average rating is low, snapask crews will re-review our profile and check our work. Hence we can’t simply pick up questions.


Students pay to snapask company and snapask pays us, the tutors. Tutors get paid RM1.50 for every session. Regardless the answer is right or wrong. Once we pick the question up, the money is automatically cashed in our acc. Like I said, there’s no turning back.


These are the subjects offered. Maths, Add Maths, Science, Physics, Biology, Chemistry, Bahasa Melayu & English. What you need is only an SPM or an O-Level Certificate. You need to score at least A for the subjects you’re wishing to teach. Only A+ and A. No A-


Cashouts are done on the first day of every month. And payments will be cashed in our accounts before 7th of every month, thru our bank acc. You can update on your profile.


This app is legit guys. This is my payment for october 2017.

Berikut merupakan cara-cara menggunakan ''snapask" seperti yang dikongsikan Nur Syazana. Jom install sekarang !


How to apply? 1. Install the app.


2. Register as a tutor.


3. Upload your IC and SPM results certificate.


4. Wait for this email. It’s not computerised. Those are real people who review our application. Hence it takes quite some time. More less one week. To be safe, upload your IC and SPM results certificate, again.

5. Wait for your approval email. And it’s done. Goodluck guys!

Sekiranya anda berminat untuk jimatkan kredit telefon anda boleh tekan sini.
Blogger ( 5 ulasan )
  1. Another type of “Bad Genius” tolong student dengan mengajar, bukan buatkan kerja sekolah.
    Dengan harga Rm1.50 satu soalan, orang yang ada banyak duit tak perlu susah2 “belajar” kerja sekolah boleh siap dengan bayar sahaja dan “tutor” terdesak duit ambil peluang.
    Ini ke generasi yg nk kita bina?
    Jika dari sekolah dah didik jual beli seperti ini, jangan hairan graduan universiti yang terhasil nnt tak de kualiti. FYP pun boleh beli dah sekarang. Bila bekerja, tak boleh survive, semua nk kena suap. Fikir fikirkan lah...
    Teknologi tak salah.. semua tu alat. Kita yang salah guna alat. Kepada yang berkenaan mempunyai “authority” sila buat sesuatu sebelum terlambat.
    Cukup2lah budak2 sekolah ni buat WA grup cari duit buat keje sekolah. Tak perlu nk viralkan satu Malaysia benda ni.

    BalasPadam
  2. Upd4te Bett1ng, sbo, ibcbet, s4bung 4yam, t4ngk4s, dll
    minimal dp/wd 50rb.. ayo daftar

    BalasPadam
  3. Ayo daftarkan diri Anda di F4ns Bett1ng
    pin bbm 5ee80afe

    BalasPadam
  4. AJOQQ menyediakan permainan poker,domino, bandarq, bandarpoker, aduq, sakong dan capsa :)
    ayo segera bergabung bersama kami dan menangkan uang setiap harinya :)
    AJOQQ juga menyediakan bonus rollingan sebanyak 0.3% dan bonus referal sebanyak 20% :)

    BalasPadam
  5. Tolonglah jangan viralkan benda ini lagi. Sepanjang minggu ini cuba untuk register. sudah boleh register tapi site ini minta verify email. Nak verify keluar page lain this site can't be reached. Ok. Try guna both device. But still same. Soalan ini dah ditujukan dekat fb snapask. Bukan saya saja yang kena. Tapi kenapa tiada 1 orang dalam snapask yang menjawab. Tolong jangan viralkan lagi benda ini. Benda ini useless.

    BalasPadam

Sedang Hangat

©2014 Siakapkeli
" "