Bacaan
Hangat
Terkini
Viral

Sumbat Remaja Dalam 'Dashboard' Kereta Untuk Diseludup Masuk Sepanyol

13 Dis 2017
2 ulasan


MADRID - SEPANYOL. Seorang pesara Morroco menyumbat seorang remaja lelaki berusia di bahagian papan pemuka kereta jenis BMW X5 miliknya kerana mahu menyeludup mangsa masuk ke Sepanyol.

Menurut laporan yang di petik dari portal Dailymail, polis berjaya menemui mangsa berkenaan selepas memeriksa kenderaan suspek di sempadan Morocco-Sepanyol menggunakan alat khas yang berfungsi untuk mengesan degupan jantung.

"Polis menemui remaja tersebut ketika pemeriksaan menyeluruh. Seorang anggota rasa seperti ada sekujur tubuh selepas memegang papan pemuka. Anggota tersebut kemudian mengopak bahagian berkenaan," kata kenyataan dari polis.


Selepas mengopak bahagian papan pemuka berkenaan, polis menemui mangsa dalam keadaan pening dan sukar bernafas, selain kebas dan tidak mampu bergerak kerana posisinya.

Suspek penyeludup yang berusia 65 tahun itu sedang ditahan untuk siasatan dan akan dihadapkan ke mahkamah tidak lama lagi.

Sumber- Dailymail
Sekiranya anda berminat untuk jimatkan kredit telefon anda boleh tekan sini.
Blogger ( 2 ulasan )
  1. Kalah melulu main di agen lain?
    mari coba disini F4ns Bett1ng (5ee80afe) ^^

    BalasPadam
  2. Q kerja di Hongkong 3 THN dlu Amat trsiksa Majikan gak baik Tiap hari di marahin kerja terus 24 jam jarang istrahat tidur mlm Kerja sampe subuh pgi klo lagi libur sekolah sibuk masak" boro" bisa istrirahat, pokoknya kerja.. kerja truss... jd TKW Bikin kapok tersiksa batin 3 THN, kebetulan wktu itu ada teman Q kenal namanya Mbah Jenggot di facebook, awalnya Q ikut-ikutan melihat temanku, ternyata setelah kubuktikan hasilnya memang luar biasa..!! katanya sering di bantu sm beliau. ternyata dia seorang guru spritual Pesugihan Anka Togel 2D sampai 6D dan Pesugihan Dana Ghaib , tp Q beranikan diri coba telpon beliau. Tp Q memilih Pesugihan Dana Ghaib nya. Alhamdulillah benar2 terbukti nyata hasilnya, Q di Hongkong bisa pulang ke indonesia degan selamat jg dah Alhamdulilah ���� jika ada teman minat ingin tlpn beliau ini nmr nya +6282291277145 smg bisa di bantu sprti Q. Amin...


    BalasPadam

Sedang Hangat

©2014 Siakapkeli
" "