Bacaan
Hangat
Terkini
Viral

Pesakit Leukemia Tahap 4, Muhammad Ramadhan Meninggal Dunia di Madinah Selepas Impian ke Tanah Suci Jadi Kenyataan

21 Jan 2017

DUNGUN: Pesakit leukemia tahap empat, Muhammad Ramadan Alias, 20, yang sebelum ini dilaporkan mahu mengerjakan umrah, disahkan meninggal dunia di Madinah, kira-kira jam 11.20 pagi tadi, lapor BH Online.

Impian Muhammad Ramadan, dari Taman Perumahan Beril, Paka, Dungun untuk menunaikan umrah menjadi kenyataan selepas dia berlepas ke tanah suci tiga hari lepas.

Sebelum ini doktor mengesahkan arwah hanya mempunyai masa kira-kira empat bulan untuk hidup.

Berita mengenai impian arwah itu mendapat perhatian umum setelah dilaporkan oleh beberapa media tempatan.

Sumber: BH Online, Astro Awani
Sekiranya anda berminat untuk jimatkan kredit telefon anda boleh tekan sini.
Blogger ( 1 ulasan )
  1. Asa syarikat pinjaman pinjaman bersedia untuk meminjamkan mana-mana jumlah yang anda perlukan untuk memulakan perniagaan peribadi anda. kami memberi pinjaman pada kadar faedah 3%, juga jika anda ingin membeli rumah di atas ansuran bulanan kita juga boleh menjual rumah untuk anda. supaya Sila memohon pinjaman pertanian pertanian. jika anda memerlukan hubungan pinjaman e-mel kami: asaloantransfer@gmail.com, anda juga boleh menghubungi e-mel ini: finance_institute2015@outlook.com, Mungkin ada banyak sebab mengapa anda perlu akses kepada beberapa wang tunai tambahan - daripada yang tidak dijangka pembaikan kereta atau rumah untuk membayar perkahwinan anda atau cuti khas. Tetapi apa sahaja yang anda memerlukannya, apabila anda meminjam antara $ 5,000 USD untuk 100,000 USD di atas.

    pengkhususan Syarikat.
    1) Kami memberi pinjaman pada kadar faedah 3%.
    2) Kami juga boleh membeli sebuah rumah pilihan anda dalam mana-mana lokasi pilihan anda.

    BalasPadam

Sedang Hangat

©2014 Siakapkeli
" "