Bacaan
Hangat
Terkini
Viral

'Saya Tak Gentar, Tekad Ambil Tindakan Undang-Undang Terhadap Penganjur' - Akhirnya Fasha Sandha Keluarkan Kenyataan Akhbar

15 Mei 2017


Kuala Lumpur, 15 Mei - Selebriti, Fasha Sandha, berkata dia tetap akan mengambil tindakan undang-undang terhadap penganjur majlis fenomena Aidilfitri yang dikatakan telah memalukan beliau.

Fasha menerusi laman Instagram beliau berkata dia tetap akan berbuat sedemikian biarpun pihak pengajur sudah meminta maaf baru-baru ini.

"Saya faham pihak penganjur majlis fenomena Aidilfitri Glass Go Media telah memohon maaf pada saya, tetapi saya masih bertekad untuk mengambil tindakan undang-undang terhadap Glass Go Media dan mana-mana pihak ketiga kerana telah memalukan saya.

"Saya TIDAK PERNAH sama sekali MENULIS NAMA SESIAPA di dalam laman instagram saya @fashasandha dan hanya berkongsi tentang perasaan saya tentang apa yang terjadi pada malam tersebut, jadi tidak ada bukti saya memperkatakan keburukan mana-mana pihak sepertimana yang didakwa." tulisnya.

Berikut kenyataan akhbar penuh yang dikeluarkan oleh Fasha Sandha:

Salam Dari saya,

Saya memberikan kenyataan akhbar ini dengan lebih awal kerana saya tidak bercadang mengadakan sebarang PC berhubung perkara ini.

Saya faham pihak penganjur majlis fenomena Aidilfitri Glass Go Media telah memohon maaf pada saya, tetapi saya masih bertekad untuk mengambil tindakan undang-undang terhadap Glass Go Media dan mana-mana pihak ketiga kerana telah memalukan saya.

Saya TIDAK PERNAH sama sekali MENULIS NAMA SESIAPA di dalam laman instagram saya @fashasandha dan hanya berkongsi tentang perasaan saya tentang apa yang terjadi pada malam tersebut, jadi tidak ada bukti saya memperkatakan keburukan mana-mana pihak sepertimana yang didakwa.

Laman insta saya adalah untuk pengikut saya dan saya ada hak untuk menulis apa yang saya mahukan dan mana-mana pihak ketiga TIDAK PATUT TERASA jika pihak ketiga tersebut TIDAK melakukan perkara tersebut.

Mana-mana pihak yang menyatakan bahawa saya telah memfitnah bahawa saya telah memburukkan dan mencemarkan jenamanya, saya akan keluarkan saman malu dan saya sedikit pun TIDAK TAKUT. Sekiranya mana-mana pihak berada di pihak BENAR, pengikutnya dan pelanggan jenama pihak tersebut tidak akan beralih arah. Itu adalah komen yang TIDAK MASUK AKAL.

Saya tidak gentar terhadap apa-apa kerana ini bukanlah kali pertama pihak ketiga tersebut menghantar saman terhadap saya.

Dia juga pernah menghantar saman melalui peguamnya kepada saya 7 tahun lalu tetapi TIDAK BERJAYA. Negara kita ada undang-undang.

Selepas ini pihak ketiga tersebut itu boleh memberi sebarang penjelasan sambungan tentang perkara ini dan saya TIDAK AKAN memberikan apa2 lagi komen tentang perkara ini lagi dan akan menyerahkan sepenuhnya kepada PEGUAM saya.

Saya mengangap tindakan pihak ketiga itu sebagai tindakan KURANG MATANG.

Untuk mengelak apa-apa kemusykilan, kenyataan akhbar ini tidak mengurangkan apa-apa hak saya di sisi undang-undang dan saya secara khusus merizabkan segala hak saya di bawah undang-undang.

Terima kasih.

Nur Fasha Sandha
Australia

Sumber: Instagram Fasha Sandha
Sekiranya anda berminat untuk jimatkan kredit telefon anda boleh tekan sini.
Blogger ( 5 ulasan )
 1. yes.. go girl.. berani kerana benar

  BalasPadam
 2. Lantaklah korang nk gaduh ke aper. X penting pun..

  BalasPadam
 3. bandar judi online dan poker terpercaya dan banyak permainan lainnya hanya ada di dewalotto^info daftarkan diri anda segera

  BalasPadam
 4. Gabung Di Sini Bersama Kami Di kelinci99.com Dapatkan Freechip 5000 Setiap Hari NYa.....

  BalasPadam

 5. join yuk di www.arenadomino.com
  minimal depo dan wd cuma 20 ribu
  dengan 1 userid sudah bisa bermain 7 games

  BalasPadam

Sedang Hangat

©2014 Siakapkeli
" "