Bacaan
Hangat
Terkini
Viral

(Video) Terkini: Trump Sah Presiden Amerika ke- 45, Angkat Sumpah Secara Rasmi Sebentar Tadi

21 Jan 2017


Amerika, 20 Jan - Donald J. Trump akhirnya mengangkat sumpah sebagai presiden Amerika Syarikat ke-45 selepas beliau memenangi pilihan raya presiden pada November 2016.

Trump mengangkat sumpah sebagai presiden Amerika Syarikat ke-45 sambil disaksikan oleh ahli keluarganya dan orang ramai yang menghadiri majlis tersebut.

Majlis itu juga turut menyaksikan Mike Pence mengangkat sumpah sebagai timbalan presiden yang baharu.

Majlis perasmian itu juga dibawakan secara langsung menerusi Youtube.

Kemenangan Trump dalam pilihanraya AS baru-baru ini sedikit mendatangkan kejutan kepada dunia biarpun media-media di Amerika pada ketika itu banyak membawakan berita-berita negatif tentang Trump.

Malah, majlis mengangkat sumpah Trump sebagai presiden baru AS juga turut dicemari dengan protes dari pihak yang melawannya.

Sekiranya anda berminat untuk jimatkan kredit telefon anda boleh tekan sini.
Blogger ( 1 ulasan )
  1. Asa syarikat pinjaman pinjaman bersedia untuk meminjamkan mana-mana jumlah yang anda perlukan untuk memulakan perniagaan peribadi anda. kami memberi pinjaman pada kadar faedah 3%, juga jika anda ingin membeli rumah di atas ansuran bulanan kita juga boleh menjual rumah untuk anda. supaya Sila memohon pinjaman pertanian pertanian. jika anda memerlukan hubungan pinjaman e-mel kami: asaloantransfer@gmail.com, anda juga boleh menghubungi e-mel ini: finance_institute2015@outlook.com, Mungkin ada banyak sebab mengapa anda perlu akses kepada beberapa wang tunai tambahan - daripada yang tidak dijangka pembaikan kereta atau rumah untuk membayar perkahwinan anda atau cuti khas. Tetapi apa sahaja yang anda memerlukannya, apabila anda meminjam antara $ 5,000 USD untuk 100,000 USD di atas.

    pengkhususan Syarikat.
    1) Kami memberi pinjaman pada kadar faedah 3%.
    2) Kami juga boleh membeli sebuah rumah pilihan anda dalam mana-mana lokasi pilihan anda.

    BalasPadam

Sedang Hangat

©2014 Siakapkeli
" "