Bacaan
Hangat
Terkini
Viral

(Video) Pemotong Daging ini Jadi Sensasi Internet Selepas Videonya Memotong Daging Dengan Penuh Gaya Jadi Tular (Viral)

10 Jan 2017

Siapa sangka, pemotong daging pun boleh menjadi terkenal. Terima kasih kepada internet, pemotong daging dari Turki ini mula menjadi bualan ramai netizen seluruh dunia.

Malah, videonya memproses daging dengan bergaya turut mendapat perhatian dari penyanyi terkemuka, Bruno Mars.


Antara babak yang paling menarik perhatian ramai adalah foto lelaki berkenaan menabur garam (gambar di atas) dengan penuh gaya. Sejak video aksi itu dimuat naik, ia telah ditonton lebih 2.1 juta kali. Lihat video tersebut dibawah.


Selain dari video menabur garam itu, satu lagi video lelaki berkenaan yang memperlihatkan dia mengurut lembu ternakannya juga menjadi tular di media sosial.

A video posted by nusr_et (@nusr_et) onSetelah diteliti, lelaki ini merupakan seorang usahawan dan mempunyai kedai steak di Turki yang dikenali sebagai Nusr-Et Steak House - yang dinamakan sempena namanya.
Selain itu, Nusr-Et juga merupakan selebriti di Turki dengan jumlah pengikut seramai satu juta di Instagram. Menelusuri Instagramnya, Nusr-Et dilihat turut bergambar dengan beberapa selebriti terkemuka termasuklah Ozil.A photo posted by nusr_et (@nusr_et) on

A photo posted by nusr_et (@nusr_et) on
Sekiranya anda berminat untuk jimatkan kredit telefon anda boleh tekan sini.
Blogger ( 0 ulasan )

Sedang Hangat

©2014 Siakapkeli
" "