Bacaan
Hangat
Terkini
Viral

Lindsay Lohan Padam Semua Foto, Tulis 'Alaikum Salam' di Akaun Instagram

13 Jan 2017


Pelakon Lindsay Lohan pernah beberapa kali dikaitkan dengan Islam namun selebriti itu membuat kejutan apabila memadam semua foto di laman Instagramnya dan menulis ayat 'Alaikum Salam' di laman media sosial itu.

Lindsay, 30, sememangnya terkenal di timur tengah kerana dia selalu ke Turki untuk menjadi sukarelawan kerana mengambil berat perihal pelarian di sana.

Tindakan Lindsay itu sekaligus mendapat perhatian pelbagai media sehingga ada yang mempersoalkan sama ada dia sudah memeluk Islam.

Lindsay tidak memberikan sebarang komen tentang ayat 'Alaikum Salam' terbabit namun dia ada menjelaskan mengapa dia bertindak membuang semua foto Instagram kepada Express.co.uk.

Menurut Lindsay, tindakan itu adalah simbolik kepada dirinya untuk melupakan masa silam

"Ia adalah simbolik kepada saya melepaskan masa silam dan bergerak ke hadapan yang sangat terapeutik", katanya.

Lindsay juga berkata: "Ianya sangat memberi kebaikan apabila berhubung (secara media sosial) dengan orang tersayang, rakan... tetapi, ia akan menjadi negatif apabila berhubung kepada semua orang. Ia adalah dunia sayang kita kini hidup, tetapi itu semua terpulang kepada individu".

Sumber: Express.co.ukInstagram Lindsay LohanSekiranya anda berminat untuk jimatkan kredit telefon anda boleh tekan sini.
Blogger ( 0 ulasan )

Sedang Hangat

©2014 Siakapkeli
" "