Bacaan
Hangat
Terkini
Viral

Produk Penjagaan Kulit TRIPLE WHITE® Dapat Banyak Sokongan Dari Artis Tempatan

6 Feb 2017Artikel ini dibawakan oleh TRIPLE WHITE®.

Bila bercerita mengenai masalah kulit, pasti setiap orang mempunyai kisah masing-masing. Pelbagai produk di pasaran tampil dengan kombinasi masing-masing bagi menyelesaikan masalah ini.

Terbaharu, produk TRIPLE WHITE® pula menjadi perhatian apabila produk ini banyak mendapat sokongan dari artis-artis tempatan.

Antara nama-nama besar artis yang menyokong produk ini adalah Erra Fazira, Ifa Raziah, Tasha Mansahar, Syukri Yahya dan lain-lain.

Antara artis yang menyokong  TRIPLE WHITE®.

Antara artis yang menyokong Triple White


Antara artis yang menyokong TRIPLE WHITE®.


Antara artis yang menyokong TRIPLE WHITE®.

Antara artis yang menyokong TRIPLE WHITE®.

Antara artis yang menyokong TRIPLE WHITE®.

TRIPLE WHITE® menampilkan kombinasi lima bahan premium di dalam produknya iaitu Asid Ascrobic, Asid Hyaluronic, ekstrak biji anggur, ekstrak biji epal dan yang paling penting sekali, L-Gluthathione.


Apa itu L-Gluthathione

L-Gluthathione adalah bahan semula jadi yang boleh didapati di dalam buah, sayur-sayuran dan juga daging.

Menurut portal kesihatan WebMD, pesakit mengambil glutathione bagi merawat penyakit katarak dan glaukoma, melambatkan penuaan, merawat atau menghalang asma, kanser, penyakit berkaitan jantung, hepatits, penyakit berkaitan hati, kehilangan memori, penyakit Alzheimer’s dan juga Parkinson.

Bahan itu juga diambil bagi memelihara tahap sistem imun badan.

Selain itu, pengamal penjagaan kesihatan juga memberi glutathione (melalui suntikan ke otot) untuk mencegah kesan sampingan beracun rawatan kanser (kemoterapi) dan untuk merawat ketidakupayaan untuk lelaki menghasilkan benih(kemandulan lelaki) dan banyak lagi.

Glutathione terlibat dalam banyak proses di dalam badan, termasuklah membina dan memperbaiki tisu, membuat bahan kimia dan protein yang diperlukan untuk badan dan juga sistem imun.

Dalam konteks TRIPLE WHITE® pula, Glutathione mampu memutihkan kulit serta merawat permsalahan kulit, melambatkan penuaan, membantu meningkatkan daya ketahanan badan, merawat masalah rambut gugur serta menguatkan sistem imunisasi dan pelbagai lagi.


TRIPLE WHITE®

TRIPLE WHITE® merupakan satu produk premium yang dikhususkan bagi penjagaan kulit terutamanya buat mereka yang mahu kulit kelihatan putih, anjal, dan muda.

Selain itu, produk TRIPLE WHITE® juga telah mendapat kelulusan dari KKM serta dijamin halal.

Setiap botol TRIPLE WHITE® mengandungi 60 biji kapsul yang mampu bertahan selama sebulan dan kini dijual pada harga promosi RM149 sahaja.

Tentang cara penggunaan pula, pengguna digalakkan memakan 2 biji sekali makan sama ada pada waktu malam sebelum tidur atau di waktu pagi semasa perut kosong.

Bagi yang ingin mengetahui lanjut tentang produk ini boleh menghubungi nombor 013-3968910 atau menghantar emel ke lumierious@gmail.com untuk sebarang pertanyaan. Orang ramai juga boleh mengikuti laman instagram rasmi produk itu dan membaca testimoni-testimoni pengguna di https://www.instagram.com/triplewhiteofficial atau di laman Facebook https://www.facebook.com/triplewhiteofficial.

Perubahan yang dialami oleh pengguna TRIPLE WHITE®.

Perubahan yang dialami oleh pengguna TRIPLE WHITE®.

Perubahan yang dialami oleh pengguna TRIPLE WHITE®.

Perubahan yang dialami oleh pengguna TRIPLE WHITE®.

Artikel ini dibawakan oleh TRIPLE WHITE®.
Sekiranya anda berminat untuk jimatkan kredit telefon anda boleh tekan sini.
Blogger ( 0 ulasan )

Sedang Hangat

©2014 Siakapkeli
" "